OVER MIJ

OVER MIJ

In 2017 startte ik, Deborah, hoogzwanger met mijn allereerste portretje. Voor mijn moeder toen der tijd.
Wat ik nooit verwacht had gebeurde. Het was begin november 2017, de drukke kerstperiode kwam eraan. En binnen no time had ik een wachtlijst. Die no time was 7 dagen. Ik heb toen zelfs een stop moeten zetten op de aanvragen. 
Met mijn iPad mini, welke totaal geen tekenprogramma ondersteunde ploeterde ik mij door die geweldige portretten.

Een droom kwam uit toen ik mijn Apple iPad PRO kon aanschaffen, en mijn portretten werden aanzienlijk mooier en beter. 
Uiteindelijk nam ik een halve week voor kerst mijn verlof op, beviel ik 2 dagen na kerst van ons derde kindje en kwam het tekenen op een laatste plek. 

3 jaar later

Toen ik rond oktober 2020 een aanvraag kreeg of ik een logo wilde ontwerpen voor een geweldig bedrijf ging bij mij niet direct het tekenen weer kriebelen. Ik hield het bij dat logo, en pas later zette ik de stap richting de portretten. Begin Januari 2021 was het een feit. Oftewel SABSFOLIO werd een feit. De aanvragen stroomde binnen. Wat was het toch heerlijk om een ander blij te  maken! 

Eind Februari 2021 maakte ik mijn eerste LIVE op Instagram. Deze werd zo goed ontvangen, en wat vonden mensen het leuk om mee te tekenen. Ik besloot de week erop nog eens LIVE te gaan. En zo tekende ik samen met ruim 50 andere het typische SABS MEISJE.
Ik gooide mijzelf in het diepe door een cursus aan te bieden. En deze viel in goede smaak, en nog steeds want de cursus PORTRETJES TEKENEN INSTA CURSUS is razend populair. 

De ommeslag

En toen viel het kwartje, ik vond het namelijk fantastisch om andere te leren. Ik stopte de Custom aanvragen en ik ben cursussen gaan geven. Met inmiddels ruim 100+ cursisten en diverse cursussen zit ik helemaal op mijn plek. Dit is wat ik het liefste doe. Andere leren tekenen. 
Van jong tot oud doet mee, van absolute beginner tot gevorderde. Een veel genoemd citaat is dan ook "Ik had nooit gedacht te kunnen tekenen, maar dankzij jou lukt het mij nu wel!!"

 

Ik sta dan nog in de kinderschoenen van mijn droombaan, maar ik kan nu al niet meer zonder!

© 2020 - 2021 Sabsfolio | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel